THE NEW PROFESSIONAL STYLE IN HAIR

Valera

Saniteh

Proizvodi

Naši brandovi

Kontakt

SANITEH d.o.o.
Slavenskog 1, Shopping centar Prečko
prvi kat, lokal 116, 10110 Zagreb


Radno vrijeme:
pon-pet: 09-20 sati
subota: 09-15 sati


Oprema i kozmetika za kosu
Ljubica Kirin, prodaja
Shopping centar Prečko

Tel: +385 1 3884 121
Gsm: + 385 95 38 18 140
Fax: + 385 1 38 17 241

E-mail: ljubica@saniteh.com


Hotelska oprema
Ivana Skakelja, prodaja
Shopping centar Prečko

Tel: +385 1 3818 139
Gsm: + 385 99 3818 139
Fax: + 385 1 38 17 241

E-mail: ivana@saniteh.com

Katalozi

O nama

Naš moto je – PREKRASNA KOSA. Stvarnost, a ne iluzija…Ispunjenje želja i snova,a ne pokušaj…

Iza nas je 5 godina kreativnosti, inovacija , razvoja i uspona. Ponosni smo na brandove kojima smo uspješno proželi hrvatsko tržište. Ponosni smo na proizvode koji svojom vrhunskom kvalitetom govore dovoljno te svoju funkcionalnost odražavaju na zadovoljnim licima naših kupaca, bilo u profesionalnim djelatnostima bilo u osobnoj njezi.

Cilj tvrtke SANITEH D.O.O. je dobar poslovni odnos, što podrazumijeva potpuno zadovoljstvo i od strane naših partnera i od nas samih, te odličnu komunikaciju i zdravu konkurentnost.

Švicarski proizvođač VALERA od 1955. godine je ime za prestižnost i ekskluzivnost, za dugi životni vijek trajanja uređaja i stalni napredak u modernim inovativnim rješenjima. Sretni smo što su hrvatski frizerski majstori prepoznali mogućnosti VALERA proizvoda.

BE GORGEOUS – je naredba koju treba shvatiti ozbiljno! BUDI PREKRASNA uz novu tehnologiju ugradnje vrhunskih ekstenzija, poručuje nam švedski proizvođač.

GIRARDI mijenja pogled na svakodnevni život i ispunjava vaše želje za brzom promjenom izgleda svojim umetcima, repovima, perikama i ostalim dodacima za savršene i moderne frizure.

DIKSON kozmetika za kosu u službi je naroda već više od 30 godina. Prepoznatljiva kvaliteta, svakome poznata i potrebna njega koja zadovoljava svakog klijenta.

O'RISING kozmetika za kosu poznata već dugi niz godina na našem tržištu u prvom redu kao linija za liječenje problema kose i vlasišta. Mnogim novitetima svake sezone širi mogućnosti liječenja isključivo prirodnim sastojcima kao npr.matične stanice, kore kinina drveta i ostalim supstancama koje nam priroda pruža.

MANIC-PANIC će svojim nijansama polupermanentnih boja oduševiti mlađu populaciju koja može konačno i na našem tržištu pronaći ono što su do sada morali naručivati iz Amerike. Uz boje tu su i gliter-gelovi za kosu u svim bojama, gelovi koji svijetle u mraku, fluorescentni gelovi i boje i ostali „crazy“ program.

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna!

NOVI TRENDOVI

Potpuno novo shopping iskustvo!

Saznaj više!